Van het BartholomeusHuis

menuline
 

Pups


Voor ons is 22 april 2009 voor altijd een zeer bijzondere dag.

 

Klik op de foto voor een vergroting


Acht prachtige en gezonde pupjes , drie teefjes en vijf reutjes, worden die dag geboren uit de combinatie van onze teef Feline (Easy van ’t Opperstok) en onze reu Moos (Bartholomeus-Moos)..  U kunt alle informatie over Feline en Moos vinden op de pagina “Onze Honden”.

Carlina, echt het eerst geboren pupje in ons “Huis”, blijft bij ons wonen.

Het doet ons heel erg goed om te ervaren dat iedereen enorm blij is met hun nieuwe pupje. Het afscheid nemen viel ons zeker zwaar, maar de wetenschap dat alle pupjes een fantastisch huis hebben gevonden en wij alle pupjes een goede basis hebben meegegeven voor een fijn leven stelt ons helemaal gerust.

Wollie, Max, Herman, Shadow, Dirk, Aiffel  en Rocca jullie verdwijnen wel uit ons huis, maar zeker niet uit ons hart.

Hieronder treft u een aantal foto’s aan van de pupjes. 
 Klik op de foto voor een vergroting


Wij zullen af en toe een nestje hebben dat in onze huiskamer wordt opgevoed. Veel zorg en aandacht besteden we aan een goede socialisering van de pupjes. Zij leren omgaan met verschillende situaties in en om het huis en doen zo vele positieve ervaringen op.

Onze filosofie over de wijze van fokken kunt u lezen op de pagina “Over ons”.

De pups worden aan u afgegeven met een koopovereenkomst, stamboom, chipcode en EU paspoort.


 

Klik op de foto voor een vergroting


De pups worden drie keer ontwormd, krijgen met zes weken hun eerste enting en worden altijd door onze dierenarts gecontroleerd. Er vindt tevens een nestinventarisatie plaats door de rasvereniging (VBSH).

U ontvangt van ons een map met allerlei informatie, ondermeer over voeding, de ouderdieren en een kopie van de nestinventarisatie.

Wij onderhouden heel graag contact met de nieuwe eigenaren.
Klik op de foto voor een vergroting


Indien u geïnteresseerd bent in een pupje van onze kennel kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij maken dan graag met u een persoonlijke afspraak voor een kennismakingsgesprek. Wij verkopen dan ook geen pups via e-mail of internet.

Copyright 2008 - Van het BartholomeusHuis