Van het BartholomeusHuis

menuline
 
Er is weer voor ons allemaal weer een hele leuke tijd aangebroken!
 
Bij onze allerliefste vrienden, Vivian en Henk en hun twee grote kinderen is op 31 januari 2020 een prachtig nestje pupjes geboren van hun geweldige bernerdame Lucy.
Lucy is de trotse moeder geworden van vijf stoere jongens en vijf lieve meisjes.Klik op de foto voor een vergroting

Lucy (haar stamboomnaam is Lavendel van het GiovanniHuis) is een dochter van onze Sofia en zij is als pupje gaan wonen bij Vivian en Henk.
De trotse vader is onze mooie en zachtaardige reu Luuk. Luuk (zijn stamboomnaam is Flavio dogonic Marzenia) hebben wij aangekocht bij een gerenommeerde kennel in het buitenland en wij zijn enorm blij met hem. Lucy en Luuk zijn geweldige berners om te zien en werkelijk de grootste knuffelberen van de hele wereld.

Belangrijk om te vermelden is dat Lucy en Luuk helemaal vrij zijn heup- en elleboogdysplasie (HD-A en ED Vrij) en een mooie stamboom hebben met lang leven. Lucy en Luuk zijn met vlag en wimpel geslaagd bij een ras(fok)keuring voor de onderdelen exterieur en karakter.

Wij hebben een mooie fotocollage gemaakt van beide ouderdieren met aanvullende informatie die wij u graag toesturen. Natuurlijk maken wij ook van alle bernerbeertjes mooie fotocollages en filmpjes, zodat u de ontwikkeling van alle pupjes goed kan meemaken.

Dit nestje is gefokt volgens alle officiële regels en richtlijnen van de Raad van Beheer en de rasvereniging (VBSH).

Wij zijn bijzonder blij met deze combinatie en samen met Vivian en Henk gaan wij heerlijk genieten van alle pupjes en bieden wij hen alle gewenste ondersteuning.

Wij horen u heel graag als u meer wilt weten over de pupjes die wij binnenkort verwelkomen. Wij zijn te bereiken onder nummer 0315-795086

In onze rubriek "Over Ons"  vertellen wij u alles over onze passie en heel belangrijk over onze wijze van fokken.
Hieronder ziet u een overzicht van enkele eerder geboren nestjes in Het BartholomeusHuis en in Het GiovanniHuis.

  Moeder Vader  
       
  Feline van het Opperstok Giovanni-Sam van de Tiliahoeve Meer informatie
       
  Carlina van het BartholomeusHuis Fidel van 't Maroyke Meer informatie
       
  Feline van het Opperstok Giovanni-Sam van de Tiliahoeve Meer informatie
       
  Gilia Malou van 't Maroyke Bartholomeus-Moos van het Wijhendaal Meer informatie
       
  Feline van het Opperstok Bartholomeus-Moos van het Wijhendaal Meer informatie
       


Wij zullen af en toe een nestje hebben dat in onze huiskamer wordt opgevoed. Onze pups zijn zodoende bekend met alle huiselijke geluiden en maken ook veelvuldig kennis met kinderen en andere mensen.Klik op de foto voor een vergroting

Veel zorg en aandacht besteden we aan een goede socialisering van de pupjes. Zij leren omgaan met verschillende situaties in en om het huis en doen zo vele positieve ervaringen op die zeer belangrijk zijn voor hun verdere leven.

Wij fokken met veel zorg, aandacht en vooral liefde voor het ras. Dit betekent dat wij vooral letten op gezondheid en langlevende bloedlijnen, rastype en schoonheid, en voor ons zeer belangrijk het karakter van de berner. Een berner moet voor ons een lief, vrij en open karakter hebben zonder enige vorm van dominantie of angst.

Uw pupje wordt aan u afgegeven met een service- en garantiedocument, een stamboom met een DNA profiel, chipcode en het nieuwste EU-hondenpaspoort.


 

Klik op de foto voor een vergroting


Alle pupjes worden door ons zorgvuldig ontwormd en krijgen hun eerste puppy enting. Alle pupjes worden altijd door onze dierenarts klinisch onderzocht en u ontvangt een officiële gezondheidsverklaring. Alle pupjes worden tevens door ons getest op levershunt.

U ontvangt allerlei belangrijke informatie over uw pup, ondermeer over (op)voeding en  beweging.

Wij onderhouden heel graag contact met de nieuwe eigenaren, want een pupje dat bij u aan een heerlijk leven begint vertrekt wel uit ons Huis, maar blijft altijd in ons Hart.
Klik op de foto voor een vergroting


Indien u geïnteresseerd bent in een pupje van ons of onze familie of allerbeste vrienden dan kunt u altijd contact met ons opnemen Wij vinden het heel fijn om telefonisch kennis met u te kunnen maken, zodat wij alles kunnen vertellen over de pupjes en natuurlijk al uw mogelijke vragen kunnen beantwoorden. Wij horen u heel graag. Wij zijn te bereiken onder nummer 0315-795086.

   
Copyright 2012 - Van het BartholomeusHuis