Van het BartholomeusHuis

menuline
 Er is voor ons allen weer een hele leuke en bovenal gezellige tijd aangebroken!!!!

Onze lieve en mooie bernerdame Kato is op 08 mei 2018 de trotse moeder geworden van twaalf bernerbeertjes. Er zijn zeven stoere jongens geboren en vijf mooie meisjes.

Inmiddels hebben wij van onze Kato voor onze kennel drie prachtige bernerteven en een zachtaardige, mooie grote reu, waar wij en natuurlijk onze vrienden heel veel bernerplezier mee beleven.

Onze prachtige bernerdame Babs is op 14 mei 2018 bevallen van zeven kerngezonde pupjes. Er zijn vier forsgebouwde reutjes geboren en drie mooie teefjes. Babs is het bernermeisje dat wij gehouden hebben van het nestje van onze Lotje en Ruben. Voor Babs is dit haar eerste nestje en wij zijn dan ook super blij met haar pupjes.

Kato woont bij ons in Breedenbroek en Babs woont bij onze allerbeste vrienden, Mieke en Matthijs Bulsink en hun drie kinderen. Mieke woont ook in Breedenbroek en zij is de officiële eigenaar van Babs. Onze broer is de officiële eigenaar van Kato. Samen met onze hele familie gaan wij heerlijk genieten van alle pupjes in Breedenbroek.

De vader van de pupjes van Kato is onze eigen reu, Ruben. De vader van de pupjes van Babs is de jonge reu Captain Fernando v/d Vreedenhof. Beide reuen zijn prachtig om te zien en hebben een gouden karakter.
Klik op de foto voor een vergroting

Belangrijk om te vermelden is dat Kato, Babs, Ruben en ook Captain Vrij zijn van Heup- en Elleboogdysplasie (HD-A en ED-Vrij) en een stamboom hebben met lang leven. Alle ouderdieren hebben met succes deelgenomen aan de ras(fok)keuring van de rasvereniging (VBSH) en zijn met vlag en wimpel geslaagd voor de onderdelen Karakter en Exterieur.

Wij zijn dan ook heel blij met deze combinaties en natuurlijk houden wij zelf graag een pupje van deze nestjes.

Wij hebben van de nestjes van onze Kato en Babs een mooie fotocollage gemaakt met alle officiële documenten, die wij u graag toesturen. Binnenkort zullen Kato en ook Babs een eigen pagina krijgen op onze website.

In onze rubriek "Over Ons"  vertellen wij u alles over onze passie en heel belangrijk over onze wijze van fokken. Beide nestjes zijn gefokt volgens alle officiële regels en richtlijnen van de Raad van Beheer.

Voor eventuele vragen horen wij u natuurlijk heel graag. Wij vertellen u graag meer over onze pupjes. Wij zijn te bereiken onder nummer 0315-795086.

Hieronder ziet u een overzicht van enkele eerder geboren nestjes in Het BartholomeusHuis en in Het GiovanniHuis.


  Moeder Vader
       
  Feline van het Opperstok Giovanni-Sam van de Tiliahoeve Meer informatie
       
  Carlina van het BartholomeusHuis Fidel van 't Maroyke Meer informatie
       
  Feline van het Opperstok Giovanni-Sam van de Tiliahoeve Meer informatie
       
  Gilia Malou van 't Maroyke Bartholomeus-Moos van het Wijhendaal Meer informatie
       
  Feline van het Opperstok Bartholomeus-Moos van het Wijhendaal Meer informatie
       


Wij zullen af en toe een nestje hebben dat in onze huiskamer wordt opgevoed. Onze pups zijn zodoende bekend met alle huiselijke geluiden en maken ook veelvuldig kennis met kinderen en andere mensen.Klik op de foto voor een vergroting


Veel zorg en aandacht besteden we aan een goede socialisering van de pupjes. Zij leren omgaan met verschillende situaties in en om het huis en doen zo vele positieve ervaringen op die zeer belangrijk zijn voor hun verdere leven.

Wij fokken met veel zorg, aandacht en vooral liefde voor het ras. Dit betekent dat wij vooral letten op gezondheid en langlevende bloedlijnen, rastype en schoonheid, en voor ons zeer belangrijk het karakter van de berner. Een berner moet voor ons een lief, vrij en open karakter hebben zonder enige vorm van dominantie of angst.

Uw pupje wordt aan u afgegeven met een service- en garantiedocument, een officiële gezondheidsverklaring van onze dierenarts, een stamboom, DNA profiel, chipcode en het nieuwste EU-hondenpaspoort.


 

Klik op de foto voor een vergroting


De pups worden door ons zorgvuldig ontwormd en krijgen met zes weken hun eerste puppy enting. Alle pupjes worden altijd door onze dierenarts klinisch onderzocht en u krijgt een officiële gezondheidsverklaring.

U ontvangt tevens allerlei belangrijke informatie over uw pup, ondermeer over (op)voeding, beweging.

Wij onderhouden heel graag contact met de nieuwe eigenaren, want een pupje dat bij u aan een heerlijk leven begint vertrekt wel uit ons Huis, maar blijft altijd in ons Hart.
Klik op de foto voor een vergroting


Indien u geïnteresseerd bent in een pupje van ons of onze familie of allerbeste vrienden dan kunt u altijd contact met ons opnemen Wij vinden het heel fijn om telefonisch kennis met u te kunnen maken, zodat wij alles kunnen vertellen over de pupjes en natuurlijk al uw mogelijke vragen kunnen beantwoorden. Wij horen u heel graag. Wij zijn te bereiken onder nummer 0315-795086.

   
Copyright 2012 - Van het BartholomeusHuis