Van het BartholomeusHuis

menuline
 



Er is voor ons allen weer een hele leuke en bovenal gezellige tijd aangebroken!!!!

Onze lieve en mooie bernerdame Flinnie is op 12 oktober 2018 de trotse moeder geworden van negen kerngezonde prachtige bernerbeertjes. Er zijn vijf stoere jongens geboren en vier lieve, mooie meisjes.

Flinnie woont bij ons in Breedenbroek en zij is het bernermeisje dat wij aangehouden hebben van het nestje van onze Heidi. Onze ouders zijn de officiële eigenaar van onze Flinnie en samen met hen gaan we heerlijk genieten van alle pupjes hier in Breedenbroek.

De vader van de pupjes is onze prachtige jonge reu, Teddie genaamd. Teddie hebben wij gekocht in het buitenland en hij is als pupje bij ons komen wonen. Hij is net als Flinnie een prachtige berner om te zien en beiden hebben een gouden, bijzonder lief en zachtaardig karakter.




Klik op de foto voor een vergroting

Belangrijk om te vermelden is dat Flinnie en Teddie prachtige heup- en ellebooguitslagen hebben. Flinnie heeft een HD-A en Teddie een HD-B beoordeling en beiden zijn vrij van elleboogdysplasie. Beide ouderdieren hebben een hele mooie stamboom met lang leven.

Wij zijn dan ook erg blij met deze combinatie en natuurlijk houden wij zelf graag een pupje van dit nestje.

Wij hebben van dit nestje een mooie fotocollage gemaakt met alle officiële documenten, die wij u graag toesturen. Binnenkort zullen Flinnie en Teddie ook een eigen pagina krijgen op onze website.

In onze rubriek "Over Ons"  vertellen wij u alles over onze passie en heel belangrijk over onze wijze van fokken. Dit nestje is gefokt volgens alle officiële regels en richtlijnen van de Raad van Beheer.

Voor eventuele vragen horen wij u natuurlijk heel graag. Wij vertellen u graag meer over onze pupjes. Wij zijn te bereiken onder nummer 0315-795086.

Hieronder ziet u een overzicht van enkele eerder geboren nestjes in Het BartholomeusHuis en in Het GiovanniHuis.


  Moeder Vader
       
  Feline van het Opperstok Giovanni-Sam van de Tiliahoeve Meer informatie
       
  Carlina van het BartholomeusHuis Fidel van 't Maroyke Meer informatie
       
  Feline van het Opperstok Giovanni-Sam van de Tiliahoeve Meer informatie
       
  Gilia Malou van 't Maroyke Bartholomeus-Moos van het Wijhendaal Meer informatie
       
  Feline van het Opperstok Bartholomeus-Moos van het Wijhendaal Meer informatie
       


Wij zullen af en toe een nestje hebben dat in onze huiskamer wordt opgevoed. Onze pups zijn zodoende bekend met alle huiselijke geluiden en maken ook veelvuldig kennis met kinderen en andere mensen.



Klik op de foto voor een vergroting


Veel zorg en aandacht besteden we aan een goede socialisering van de pupjes. Zij leren omgaan met verschillende situaties in en om het huis en doen zo vele positieve ervaringen op die zeer belangrijk zijn voor hun verdere leven.

Wij fokken met veel zorg, aandacht en vooral liefde voor het ras. Dit betekent dat wij vooral letten op gezondheid en langlevende bloedlijnen, rastype en schoonheid, en voor ons zeer belangrijk het karakter van de berner. Een berner moet voor ons een lief, vrij en open karakter hebben zonder enige vorm van dominantie of angst.

Uw pupje wordt aan u afgegeven met een service- en garantiedocument, een officiële gezondheidsverklaring van onze dierenarts, een stamboom, DNA profiel, chipcode en het nieuwste EU-hondenpaspoort.


 

Klik op de foto voor een vergroting


De pups worden door ons zorgvuldig ontwormd en krijgen met zes weken hun eerste puppy enting. Alle pupjes worden altijd door onze dierenarts klinisch onderzocht en u krijgt een officiële gezondheidsverklaring.

U ontvangt tevens allerlei belangrijke informatie over uw pup, ondermeer over (op)voeding, beweging.

Wij onderhouden heel graag contact met de nieuwe eigenaren, want een pupje dat bij u aan een heerlijk leven begint vertrekt wel uit ons Huis, maar blijft altijd in ons Hart.




Klik op de foto voor een vergroting


Indien u geïnteresseerd bent in een pupje van ons of onze familie of allerbeste vrienden dan kunt u altijd contact met ons opnemen Wij vinden het heel fijn om telefonisch kennis met u te kunnen maken, zodat wij alles kunnen vertellen over de pupjes en natuurlijk al uw mogelijke vragen kunnen beantwoorden. Wij horen u heel graag. Wij zijn te bereiken onder nummer 0315-795086.

   
Copyright 2012 - Van het BartholomeusHuis