Van het BartholomeusHuis

menuline
 
Er is voor ons allemaal weer een hele leuke tijd aangebroken. Tevens worden er pupjes verwacht!
 
Bij onze broer en zijn fijne gezin is een prachtig nestje pupjes geboren.
Lillie en Ajax zijn op 27 juli 2021 de trotse ouders geworden van elf kerngezonde, forsgebouwde pupjes. Er zijn drie lieve meisjes geboren en acht stoere jongens. Alle pupjes zijn heel mooi getekend.
Samen met onze hele familie en vrienden genieten wij van alle bernerbeertjes.
Er zijn nog enkele prachtige pupjes beschikbaar!!!!!!!Klik op de foto voor een vergroting

De trotse vader is de mooie en zachtaardige reu Ajax. (zijn stamboomnaam is Hip Hop Half of my heart). Ajax hebben onze allerbeste vrienden aangekocht bij een gerenommeerde kennel in het buitenland en wij zijn enorm blij met hem. Lillie is het pupje dat wij allen aangehouden hebben van het nestje van twee van onze geweldige berners. Lillie en Ajax zijn prachtige berners om te zien en werkelijk de grootste knuffelberen van de hele wereld met een gouden karakter.

Belangrijk om te vermelden is dat Lillie en Ajax helemaal vrij zijn heup- en elleboogdysplasie (HD-A en ED Vrij) en een mooie stamboom hebben.

Wij hebben een mooie fotocollage gemaakt van beide ouderdieren met aanvullende informatie die wij u graag toesturen. Natuurlijk maken wij ook van alle bernerbeertjes mooie filmpjes, zodat u de ontwikkeling van alle pupjes op afstand goed kan meemaken.

Dit nestje is gefokt volgens alle officiële regels en richtlijnen van de Raad van Beheer. Onze broer is geen lid van een rasvereniging.

Wij zijn bijzonder blij met deze combinatie en met elkaar gaan wij heerlijk genieten van alle pupjes. Wij zijn helemaal verliefd!

Wij horen u heel graag als u meer wilt weten over dit nestje en natuurlijk ook over de pupjes die wij allen binnenkort hopen te verwelkomen. Wij zijn te bereiken onder nummer 0315-795086

In onze rubriek "Over Ons"  vertellen wij u alles over onze passie en heel belangrijk over onze wijze van fokken.
Hieronder ziet u een overzicht van enkele eerder geboren nestjes in Het BartholomeusHuis en in Het GiovanniHuis.

  Moeder Vader  
       
  Feline van het Opperstok Giovanni-Sam van de Tiliahoeve Meer informatie
       
  Carlina van het BartholomeusHuis Fidel van 't Maroyke Meer informatie
       
  Feline van het Opperstok Giovanni-Sam van de Tiliahoeve Meer informatie
       
  Gilia Malou van 't Maroyke Bartholomeus-Moos van het Wijhendaal Meer informatie
       
  Feline van het Opperstok Bartholomeus-Moos van het Wijhendaal Meer informatie
       


Wij zullen af en toe een nestje hebben dat in onze huiskamer wordt opgevoed. Onze pups zijn zodoende bekend met alle huiselijke geluiden en maken ook veelvuldig kennis met kinderen en andere mensen.Klik op de foto voor een vergroting

Veel zorg en aandacht besteden we aan een goede socialisering van de pupjes. Zij leren omgaan met verschillende situaties in en om het huis en doen zo vele positieve ervaringen op die zeer belangrijk zijn voor hun verdere leven.

Wij fokken met veel zorg, aandacht en vooral liefde voor het ras. Dit betekent dat wij vooral letten op gezondheid en langlevende bloedlijnen, rastype en schoonheid, en voor ons zeer belangrijk het karakter van de berner. Een berner moet voor ons een lief, vrij en open karakter hebben zonder enige vorm van dominantie of angst.

Uw pupje wordt aan u afgegeven met een service- en garantiedocument, een stamboom met een DNA profiel, chipcode en het nieuwste EU-hondenpaspoort.


 

Klik op de foto voor een vergroting


Alle pupjes worden door ons zorgvuldig ontwormd en krijgen hun eerste puppy enting. Alle pupjes worden altijd door onze dierenarts klinisch onderzocht en u ontvangt een officiële gezondheidsverklaring. Alle pupjes worden tevens door ons getest op levershunt.

U ontvangt allerlei belangrijke informatie over uw pup, ondermeer over (op)voeding en  beweging.

Wij onderhouden heel graag contact met de nieuwe eigenaren, want een pupje dat bij u aan een heerlijk leven begint vertrekt wel uit ons Huis, maar blijft altijd in ons Hart.
Klik op de foto voor een vergroting


Indien u geïnteresseerd bent in een pupje van ons of onze familie of allerbeste vrienden dan kunt u altijd contact met ons opnemen Wij vinden het heel fijn om telefonisch kennis met u te kunnen maken, zodat wij alles kunnen vertellen over de pupjes en natuurlijk al uw mogelijke vragen kunnen beantwoorden. Wij horen u heel graag. Wij zijn te bereiken onder nummer 0315-795086.

   
Copyright 2012 - Van het BartholomeusHuis