Van het BartholomeusHuis

menuline
 
Er is weer een enorm leuke tijd aangebroken voor ons allen!!!!!
Op eerste kerstdag is onze bijzonder lieve bernerdame, Lucy (Lavendel van het GiovanniHuis) bevallen van een nestje prachtige, kerngezonde pupjes. Er zijn acht stoere reutjes geboren en drie mooie teefjes. Lucy is echt een super lieve moeder voor haar kindjes en alle pupjes ontwikkelen zich bijzonder goed.

Van het nestje van onze Sofia hebben wij twee bernerdames aangehouden, Lucy en Marijke. Marijke woont bij ons hier in Breedenbroek en Lucy woont bij onze allerbeste vrienden, Vivian en Henk en hun twee lieve kinderen in Zwartsluis. Vivian is de officiële eigenaar van Lucy en samen met hen genieten wij heerlijk van alle pupjes.

De trotse vader is onze mooie, bijzonder zachtaardige reu, Teddie genaamd. Teddie hebben wij aangekocht in het buitenland bij een gerenommeerde fokker en hij is als pupje bij ons komen wonen. Teddie en Lucy zijn prachtige berners om te zien en beiden hebben een goude, lief en zachtaardig karakter.

Belangrijk om te vermelden is dat Lucy en Teddie uitstekende heup- en ellebooguitslagen hebben.  Lucy heeft een HD-A en Teddie een HD-B beoordeling en beiden zijn vrij van elleboogdysplasie. Beide ouderdieren hebben een hele mooie stamboom met lang leven.

Wij zijn dan ook erg blij met deze combinaties en natuurlijk houden wij zelf graag weer een pupje hier bij ons.

Wij hebben van beide ouderdieren een mooie fotocollage gemaakt met alle officiële documenten, die wij u graag toesturen. Natuurlijk maken wij ook van alle bernerbeertjes een mooie fotocollage.

In onze rubriek "Over Ons"  vertellen wij u alles over onze passie en heel belangrijk over onze wijze van fokken. Dit nestje is gefokt volgens alle officiële regels en richtlijnen van de Raad van Beheer en van de rasvereniging (VBSH).

Voor eventuele vragen horen wij u natuurlijk heel graag. Wij vertellen u graag meer over onze pupjes. Wij zijn te bereiken onder nummer 0315-795086.
Klik op de foto voor een vergroting


Hieronder ziet u een overzicht van enkele eerder geboren nestjes in Het BartholomeusHuis en in Het GiovanniHuis.

  Moeder Vader  
       
  Feline van het Opperstok Giovanni-Sam van de Tiliahoeve Meer informatie
       
  Carlina van het BartholomeusHuis Fidel van 't Maroyke Meer informatie
       
  Feline van het Opperstok Giovanni-Sam van de Tiliahoeve Meer informatie
       
  Gilia Malou van 't Maroyke Bartholomeus-Moos van het Wijhendaal Meer informatie
       
  Feline van het Opperstok Bartholomeus-Moos van het Wijhendaal Meer informatie
       


Wij zullen af en toe een nestje hebben dat in onze huiskamer wordt opgevoed. Onze pups zijn zodoende bekend met alle huiselijke geluiden en maken ook veelvuldig kennis met kinderen en andere mensen.Klik op de foto voor een vergroting

Veel zorg en aandacht besteden we aan een goede socialisering van de pupjes. Zij leren omgaan met verschillende situaties in en om het huis en doen zo vele positieve ervaringen op die zeer belangrijk zijn voor hun verdere leven.

Wij fokken met veel zorg, aandacht en vooral liefde voor het ras. Dit betekent dat wij vooral letten op gezondheid en langlevende bloedlijnen, rastype en schoonheid, en voor ons zeer belangrijk het karakter van de berner. Een berner moet voor ons een lief, vrij en open karakter hebben zonder enige vorm van dominantie of angst.

Uw pupje wordt aan u afgegeven met een service- en garantiedocument, een officiële gezondheidsverklaring van onze dierenarts, een stamboom, DNA profiel, chipcode en het nieuwste EU-hondenpaspoort.


 

Klik op de foto voor een vergroting


De pups worden door ons zorgvuldig ontwormd en krijgen met zes weken hun eerste puppy enting. Alle pupjes worden altijd door onze dierenarts klinisch onderzocht en u krijgt een officiële gezondheidsverklaring.

U ontvangt tevens allerlei belangrijke informatie over uw pup, ondermeer over (op)voeding, beweging.

Wij onderhouden heel graag contact met de nieuwe eigenaren, want een pupje dat bij u aan een heerlijk leven begint vertrekt wel uit ons Huis, maar blijft altijd in ons Hart.
Klik op de foto voor een vergroting


Indien u geïnteresseerd bent in een pupje van ons of onze familie of allerbeste vrienden dan kunt u altijd contact met ons opnemen Wij vinden het heel fijn om telefonisch kennis met u te kunnen maken, zodat wij alles kunnen vertellen over de pupjes en natuurlijk al uw mogelijke vragen kunnen beantwoorden. Wij horen u heel graag. Wij zijn te bereiken onder nummer 0315-795086.

   
Copyright 2012 - Van het BartholomeusHuis