Van het BartholomeusHuis

menuline
 
Er is voor ons allemaal een heerlijke tijd aangebroken.

Bij drie van onze allerbeste vrienden zijn drie prachtige nestjes geboren.

Beau is op 22 april  2022 de trotse moeder geworden van negen prachtige gezonde pupjes, er zijn drie reutjes en zes teefjes geboren.
Thalia is 14 mei 2022 de blije moeder geworden van twee mooie teefjes en een stoere jongen.
en
Maja heeft ons op 13 juni 2022 verblijdt met vier geweldig mooie pupjes. Er zijn twee reutjes en twee teefjes geboren.
 Klik op de foto voor een vergroting

Belangrijk om te vermelden is dat de ouderdieren uitstekende heup/ en ellebooguitslagen hebben, een mooie stamboom en het allerbelangrijkste de grootste knuffelberen zijn van de hele wereld met een gouden karakter

Wij hebben voor elk nestje een mooie fotocollage gemaakt van de ouderdieren met aanvullende informatie die wij u graag toesturen. Natuurlijk maken wij van alle bernerbeertjes mooie filmpjes, zodat u de ontwikkeling van alle pupjes op afstand goed kan meemaken.

De nestjes zijn gefokt volgens alle officiële regels en richtlijnen van de Raad van Beheer. Onze vrienden zijn geen lid van een rasvereniging.

Wij allen zijn bijzonder blij met deze combinaties en met elkaar gaan wij heerlijk genieten van alle pupjes.

Wij horen u graag als u meer wilt weten over deze nestjes.
Wij zijn te bereiken onder nummer 0315-795086

In onze rubriek "Over Ons"  vertellen wij u alles over onze passie en heel belangrijk over onze wijze van fokken.

Wij zullen af en toe een nestje hebben dat in onze huiskamer wordt opgevoed. Onze pups zijn zodoende bekend met alle huiselijke geluiden en maken ook veelvuldig kennis met kinderen en andere mensen.Klik op de foto voor een vergroting

Veel zorg en aandacht besteden we aan een goede socialisering van de pupjes. Zij leren omgaan met verschillende situaties in en om het huis en doen zo vele positieve ervaringen op die zeer belangrijk zijn voor hun verdere leven.

Wij fokken met veel zorg, aandacht en vooral liefde voor het ras. Dit betekent dat wij vooral letten op gezondheid en langlevende bloedlijnen, rastype en schoonheid, en voor ons zeer belangrijk het karakter van de berner. Een berner moet voor ons een lief, vrij en open karakter hebben zonder enige vorm van dominantie of angst.

Uw pupje wordt aan u afgegeven met een service- en garantiedocument, een stamboom met een DNA profiel, chipcode en het nieuwste EU-hondenpaspoort.


 

Klik op de foto voor een vergroting


Alle pupjes worden door ons zorgvuldig ontwormd en krijgen hun eerste puppy enting. Alle pupjes worden altijd door onze dierenarts klinisch onderzocht en u ontvangt een officiële gezondheidsverklaring. Alle pupjes worden tevens door ons getest op levershunt.

U ontvangt allerlei belangrijke informatie over uw pup, ondermeer over (op)voeding en  beweging.

Wij onderhouden heel graag contact met de nieuwe eigenaren, want een pupje dat bij u aan een heerlijk leven begint vertrekt wel uit onze Huizen, maar blijven altijd in ons Hart.
Klik op de foto voor een vergroting


Indien u geïnteresseerd bent in een prachtig pupje dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij vinden het heel fijn om telefonisch kennis met u te kunnen maken, zodat wij alles kunnen vertellen over de pupjes die geboren zijn bij ons of bij onze beste vrienden en familie en natuurlijk ook om al uw mogelijke vragen te beantwoorden. Wij horen u heel graag. Wij zijn te bereiken onder nummer 0315-795086.

   
Copyright 2012 - Van het BartholomeusHuis