Van het BartholomeusHuis

menuline
 

Pups


18 april 2011 worden in ons Huis tien mooie en gezonde pupjes geboren uit de combinatie van ons eerst geboren teef, Carlina (Anna Caroline van het BartholomeusHuis) en de prachtig gebouwde reu Fidel van ’t Maroyke (Kennel van de BrabieHoeve).

Fidel van ’t Maroyke is kampioen van Zwitserland en Luxemburg en heeft een gouden karakter. Zowel Carlina als Fidel zijn beiden met een fantastisch rapport geslaagd bij de ras(fok)keuring in Nederland en Belgie en hebben beiden zeer goede röntgenuitslagen.

Er zijn zes teefjes (Heidi, Saar, Chica, Cody, Fleur en Gina) en vier reutjes (Denzel, Chup, Bink en Kobes). Heidi blijft bij ons wonen. De tweede generatie van onze kennel is hiermee een feit.


Alle pupjes hebben een fantastisch nieuw huis gevonden.

Hieronder treft u een aantal foto's aan van de pupjes.Klik op de foto voor een vergroting


Hieronder ziet u een overzicht van eerder geboren nestjes in Het BartholomeusHuis.


Datum Moeder Vader
       
27 november 2009 Gilia Malou van 't Maroyke Bartholomeus-Moos van het Wijhendaal Klik hier voor meer informatie
22 april 2009 Feline van het Opperstok Bartholomeus-Moos van het Wijhendaal Klik hier voor meer informatie
       


Wij zullen af en toe een nestje hebben dat in onze huiskamer wordt opgevoed. Veel zorg en aandacht besteden we aan een goede socialisering van de pupjes. Zij leren omgaan met verschillende situaties in en om het huis en doen zo vele positieve ervaringen op.

Onze filosofie over de wijze van fokken kunt u lezen op de pagina “Over ons”.

De pups worden aan u afgegeven met een koopovereenkomst, stamboom, chipcode en EU paspoort.


 

Klik op de foto voor een vergroting


De pups worden drie keer ontwormd, krijgen met zes weken hun eerste enting en worden altijd door onze dierenarts gecontroleerd (gezondheidsverklaring). Er vindt tevens een nestinventarisatie plaats door de rasvereniging (VBSH).

U ontvangt van ons een map met allerlei informatie, ondermeer over voeding, de ouderdieren en een kopie van de nestinventarisatie.

Wij onderhouden heel graag contact met de nieuwe eigenaren.
Klik op de foto voor een vergroting


Indien u geïnteresseerd bent in een pupje van onze kennel kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij maken dan graag met u een persoonlijke afspraak voor een kennismakingsgesprek. Wij verkopen dan ook geen pups via e-mail of internet.

Copyright 2008 - Van het BartholomeusHuis